video DVD Model treninga U10

Jedan od najboljih trenera i predavača Tom Goodman vodi vas kroz za ovaj uzrast prikladne modele treninga. Koristeći se najnovijim metodama učenja on demonstrira način na koji kvalitetan pristup trenera izgrađuje pozitivan odnos između igrača i trenera i kreira pozitivno ozračje za sve koji sudjeluju u treningu. 

video DVD Moderni pristup treninzima u omladinskoj školi za igrače 5-6 godina

Ova serija od 3 DVD-a nudi kompletan pristup treninzima za ove uzrasne kategorije i spada u obaveznu literaturu za sve trenere koji rade u sa ovim uzrastima i žele novi pristup treninzima.

video DVD Moderni pristup treninzima u omladinskoj školi za igrače 6-8 godina

Ova serija od 3 DVD-a nudi kompletan pristup treninzima za ove uzrasne kategorije i spada u obaveznu literaturu za sve trenere koji rade u sa ovim uzrastima i žele novi pristup treninzima.

video DVD Moderni pristup treninzima u omladinskoj školi za igrače 8-12 godina

Ova serija od 3 DVD-a nudi kompletan pristup treninzima za ove uzrasne kategorije i spada u obaveznu literaturu za sve trenere koji rade u sa ovim uzrastima i žele novi pristup treninzima.

video DVD Nogometna inteligencija-Razvoj pregleda igre i osjećaja za prostor

Vježbe na ovom DVD-u pomoći će Vašim igračima da brže igraju, vide više prostora i igraju bolji nogomet.
Ovaj jedinstveni DVD nudi Vam pregled trenerskih metoda koje su prethodno bile dostupne na trenerskim seminarima najviše razine, kao i trenerima na najvišim nivoima. Popravljajući igračev pregled igre i za sve oko njih, će nam pomoći da stvorimo dinamičnijeg i učinkovitijeg igrača. Svaki igrač da bi bio uspješan mora za vrijeme igre imati uvijek podignutu glavu i pregled polja.

video DVD Nogometne igre 6-8 godina

Nizozemski reprezentativac Ellen van Bergen i njegov tim sedmogodišnjaka pokazuju vam kako početi sa razvojem osnovnih tehničkih elemenata kroz serije zanimljivih vježbi.

video DVD Nogometne igre 8-10 godina

Vrlo zanimljiva serija kreativnih vježbi na skraćenom prostoru za razvoj tehničkih elemenata i osjećaja za prostor. Vježbe demonstriraju desetogodišnji dječaci iz nogometnog kluba Maastrecht u Nizozemskoj. DVD sadrži vježbe za učenje: Vođenja lopte, Dodavanja i primanja lopte, Udarca glavom, Šutiranja, Stvaranja prostora u igri, Pozicioniranja.

video DVD Trening naprednih nogometaša

Individualni tehnički trening nije samo za mlade igrače, nego je vrlo koristan i za starije igrače, kao i za profesionalce koji moraju visoku tehničku pripremu održavati kroz cijelu karijeru. Trening naprednih nogometaša prikazuje velik broj vježbi za šutiranje, dodavanje, igru na prvi dodir, volej udarac, građenje lopte… . Ove vježbe imati će vrlo pozitivan učinak na svakog igrača bez obzira na kojem nivou se nalazio.

video DVD Treninzi u omladinskim uzrastima

Ovo je izvrstan DVD za sve trenere koji treniraju omladinske uzraste. DVD sadrži ključne elemente koji su potrebni trenerima u omladinskoj školi pokazujući im kako voditi momčad kroz tehničke elemente prema taktičkim sa vježbama koje postupno idu od jednostavnih ka složenijim. Vježbe koje sadrži ovaj DVD su inovativne, zanimljive i jednostavne za razumijevanje. Nove vježbe u ovom DVD-u koje uključuju igre na skraćenom prostoru su prijeko potrebne za razvoj mladih igrača.

video DVD-Igraj kao nogometna zvijezda

DVD-Igraj kao nogometna zvijezda sadrži više od 50 vježbi koje su pogodne za sve uzraste od početni od naprednih igrača. DVD prikazuje vježbe za mlade igrače koje su korisne, a i vrlo zabavne.

video DVD: Dodavanje i prijem lopte za stvaranje vremena i prostora

Ovaj izvanredni video pokazuje sve važne faktore koji utječu na točno i pravilno dodavanje lopte. Video je prepun zanimljivih vježbi koji će naučiti vaše igrače da točno i pravilno dodaju loptu u situacijama u igri.

video Igre na skraćenom prostoru za razvoj inteligencije u nogometu 2. dio

Drugi dio: Program za cijelu sezonu i kompleksne igre!

Ovaj inovativni model za razvoj inteligencije u igri postavlja igrače u situacije u kojima moraju brzo donositi odluke i još brže ih provoditi u akciju!

video Nogometne vježbe za igrače 11-14 godina

Bivša zvijezda Welsa i Liverpool-a Ian Rush prezentira izvanredne vježbe za razvoj mladih igrača koje koristi njegova nogometna škola u Engleskoj. Svaka vježba uključuje jasna objašnjenja, kompjuterski animirane dijagrame I demonstraciju na terenu DVD uključuje: - Zagrijavanja - Napad na loptu - Driblinge - Dribling i šutiranje - Okreti i dodavanja - Okrete, šutiranje i završnicu - Markiranje igrača - Brzinu reakcije - Igre na skraćenom prostoru.

video Trening 1 na 1 za roditelje i igrače

Preko stotinu izvrsnih vježbi i ideja koje mogu koristiti vašem djetetu za razvoj tehničkih elemenata u nogometu. Garantiramo da nećete biti razočarani. Video traje preko 2 sata i uključuje sljedeće vježbe: prijem i kontrola lopte, driblinzi, okreti, volej udarci, udarci glavom, dodavanje i šutiranje lopte Ovo je jedan od najboljih programa ikad napravljenih za učenje individualnih tehničkih elemenata.

Ovaj video preporučujemo trenerima i roditeljima!

PRIJAVA

Idi na vrh