Documents

video DVD Kompletni treninzi vratara - golmana

By 70 downloads

Ovaj DVD predstavlja trener Maarten Arts koji trenutno radi sa Frank Rijkaard-om kao trener vratara u reprezentaciji Saudijske Arabije. DVD traje više od 1 sat i sadrži kompletne treninge i situacije iz igre sa prvim golmanom Swansea FC Michael Vorm-om .
Maarten Arts, prezentira njegovu metodu i filozofiju treninga pod nazivom „Pro Goal Metoda“.

video DVD Nizozemska škola vratara – Kondicijski trening

By 43 downloads

Ovaj DVD pokazuje više od 200 vježbi za kondicijski treninga organiziranih u osam poglavlja. Ovo je najnoviji i definitivno najbolji DVD za trening vratara ikada napravljen. Maarten Arts (Trener vratara, FC Utrecht) napravio je program u suradnji sa tri najbolja vratara u svijetu i velikim brojem amaterskih vratara. Zbog velikog broja vježbi koje se rade individualno ili sa partnerom, vratari mogu trenirati sami na igralištu ili kod kuće.

video DVD Nizozemska škola vratara- Vježbe za napredne vratare

By 54 downloads

DVD je prezentiran od strane poznatog trenera vratara Meerten Arts-a u FC Utrecht. Ovaj DVD je prepun vježbi koje će omogućiti vratarima da podignu svoje sposobnosti na zavidan nivo. Vježbe su organizirane u 5 specifičnih kategorija: - Povaljke - Vježbe za brzinu reakcije - Vježbe sa loptom - Visoke lopte - Specifične akcije. DVD također sadrži vježbe za poboljšanje vratarove uloge kao jedanaestog igrača u polju.

video DVD Priručnik za trening vratara

By 29 downloads

Ovaj DVD Vam donosi izvrsne vježbe za trening vratara. DVD uključuje slijedeće elemente: hvatanje lopte, pozicioniranje, kotrljanja i bacanja, istrčavanje i oslobađanje lopte i još mnogo toga. Ovaj DVD bi trebao biti sastavni dio kolekcije videa svakog trenera, a pogotovo vratara!

video DVD Vježbe za mlade vratare

By 64 downloads

Ovaj izvanredni DVD nudi trenerima mnoštvo korisnih i instruktivnih vježbi za treniranje vratara početnog do srednjeg nivoa. Vježbe na ovom DVD-u pomažu u razvoju osnovne tehnike vratara za kretanja i brzinu reakcije, bacanja, hvatanja lopte i što je naročito važno - izgradnju samopouzdanja i brzog donošenja odluka.

video DVD Vježbe za vratare

By 33 downloads

Ovaj izvanredni DVD odgovara na pitanje koje često postavljaju mnogi treneri i vratari svih razina: "Koja vrsta treninga je potrebna za vratare?" DvD sadrži mnoštvo vježbi za: - Rad ruku - Povaljke - Agilnost - Ukrštanja nogu - Hvatanja lopte - Lob udarce - Brzinu reakcije - 1 na 1 igru

video DVD Vježbe za zagrijavanje vratara

By 33 downloads

U modernom nogometu zagrijavanje vratara postaje sve važniji faktor. Osnovni cilj ovog DVD-a je da prikaže različite načine zagrijavanja vratara, njihove tehnike i postavke, njihove specifične uloge i način na koji zagrijavanjem utječemo na kvalitetu izvedbe.

PRIJAVA

Idi na vrh