Documents

video DVD Kompletni treninzi vratara - golmana

By 30 downloads

Ovaj DVD predstavlja trener Maarten Arts koji trenutno radi sa Frank Rijkaard-om kao trener vratara u reprezentaciji Saudijske Arabije. DVD traje više od 1 sat i sadrži kompletne treninge i situacije iz igre sa prvim golmanom Swansea FC Michael Vorm-om .
Maarten Arts, prezentira njegovu metodu i filozofiju treninga pod nazivom „Pro Goal Metoda“.

video DVD Nizozemska škola vratara – Kondicijski trening

By 21 download

Ovaj DVD pokazuje više od 200 vježbi za kondicijski treninga organiziranih u osam poglavlja. Ovo je najnoviji i definitivno najbolji DVD za trening vratara ikada napravljen. Maarten Arts (Trener vratara, FC Utrecht) napravio je program u suradnji sa tri najbolja vratara u svijetu i velikim brojem amaterskih vratara. Zbog velikog broja vježbi koje se rade individualno ili sa partnerom, vratari mogu trenirati sami na igralištu ili kod kuće.

video DVD Nizozemska škola vratara- Vježbe za napredne vratare

By 26 downloads

DVD je prezentiran od strane poznatog trenera vratara Meerten Arts-a u FC Utrecht. Ovaj DVD je prepun vježbi koje će omogućiti vratarima da podignu svoje sposobnosti na zavidan nivo. Vježbe su organizirane u 5 specifičnih kategorija: - Povaljke - Vježbe za brzinu reakcije - Vježbe sa loptom - Visoke lopte - Specifične akcije. DVD također sadrži vježbe za poboljšanje vratarove uloge kao jedanaestog igrača u polju.

video DVD Vježbe za mlade vratare

By 21 download

Ovaj izvanredni DVD nudi trenerima mnoštvo korisnih i instruktivnih vježbi za treniranje vratara početnog do srednjeg nivoa. Vježbe na ovom DVD-u pomažu u razvoju osnovne tehnike vratara za kretanja i brzinu reakcije, bacanja, hvatanja lopte i što je naročito važno - izgradnju samopouzdanja i brzog donošenja odluka.

video DVD Vježbe za zagrijavanje vratara

By 5 downloads

U modernom nogometu zagrijavanje vratara postaje sve važniji faktor. Osnovni cilj ovog DVD-a je da prikaže različite načine zagrijavanja vratara, njihove tehnike i postavke, njihove specifične uloge i način na koji zagrijavanjem utječemo na kvalitetu izvedbe.

PRIJAVA

Idi na vrh