video DVD: Razvoj brzinske reakcije i eksplozivnosti

Ovaj izvrsna serija vježbi je  kreirana da bi razvila brzinu razmišljanja i reakcije, brzi rad nogu, okretnosti i agilnost. Natjecanja su organizirana da bi poboljšala koncentraciju, natjecateljski duh, samopouzdanje i pozitivno razmišljanje.

video DVD Brzina i eksplozivnost za igrače 6-12 godina

Vrhunski kondicijski trener Duane Carlisle prezentira njegov Fast Track Training Program za mlade sportaše dobnog uzrasta 6 do 12 godina što predstavlja ključno razdoblje za razvoj svih motoričkih sposobnosti. Ovaj dokazani sistem treninga će vam pomoći u slijedećem: Poboljšati brzinu, brzinu reakcije (prvi korak) i brzu promjenu pravca kretanja, Poboljšati skočnost, ubrzanje i agilnost, Poboljšati ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju.

Ovaj DVD preporučujem svim sportašima u ovoj dobi, a ne samo nogometašima.

video DVD Trening agilnosti i koordinacije sa loptom

Peter Schreiner predstavlja njegove treninge koordinacije i agilnosti sa loptom. Ovaj DVD je kombinacija tehničkog treninga sa koordinacijom i kondicionom komponentom treninga koristeći jednostavnu opremu kao što su: Ljestve za agilnost, Prepone, Konop, Čunjevi, Palice. Ove vježbe uče igrače da uvježbavaju tehniku sa intenzitetom sličnim utakmicama, što podiže njihovu kondicionu pripremljenost, koordinaciju, eksplozivnost, brzinu i agilnost.

video DVD Balans - Ključ za savršenu kontrolu lopte

Uz ove vježbe igrači će naučiti kako prilagoditi držane tijela ovisno o situaciji u igri, poboljšati duel igru i smanjiti rizik od ozljeda. Igrači će također usavršiti tehničke elemente do perfekcije. Ovaj DVD također prikazuje i vrlo važne informacije za trening osjećaja za prostor kod igrača.

video DVD Speed-trening brzine u nogometu

Ako imate dva tehnički jednaka protivnika, brzina u nogometu može biti odlučujući faktor. Igrač koji najbrže reagira, djeluje, odluči, ili trči u najjednostavnijem slučaju, će izaći kao pobjednik iz većine situacija. "Trening brzine u nogometu" pomaže vama i vašem timu donijeti odlučujući korak.

video DVD Jump - Za maksimalnu explozivnost

U ovom DVD-u možete očekivati sustavne vježbe za maksimalnu  snagu, eksplozivnost i elastičnost. Glavni cilj ovog DVD-a je poboljšati brzinu reakcije, maksimalnu snagu i eksplozivnost. Te tri komponente su ključne za maksimalnu skočnost. Učinkovite vježbe uključuju 6-tjedni raspored treninga. Integracija učinkovitih vježbi u trening bez velikog broja pomagala. 

video DVD SAQ dinamičke vježbe za fleksibilnost

U nešto više od petnaest godina SAQ ® International je etablirala kao kvalificirani lider u brzo rastućem području kretanja tehnologije treninga. Kroz to vrijeme stekli smo neusporediv ugled u cijelom svijetu za isporuku inovativnih rješenja trening, savjetodavne usluge te ugovoriti opskrbu stručne SAQ ® opreme. 

video DVD Fitness trening za nogometaše

Vježbe koje se koriste uz različita pomagala i rekvizite kao što su prepone, ljestve, krugovi itd. Vježbe su kreirane da utječu na razvoj: - Promjene brzine kretanja - Promjene smjera - Razvoj brzine - Ravnoteže - Brzi rad nogu - Agilnost. Dovedite vašu kondicijsku pripremljenost na vrhunsku razinu sa ovim izvanrednim vježbama od Roberta Forizonija nosioca brojni nagrada i priznanja od strane brojnih Udruga kondicijskih trenera.

video DVD SAQ formula za uspjeh u nogometu

U nešto više od petnaest godina SAQ ® International je postao je vodeći lider u brzorastućem području tehnologije treninga. Kroz to vrijeme stekli su neusporediv ugled u cijelom svijetu za isporuku inovativnih rješenja trening, savjetodavne usluge te opskrbu stručne SAQ ® literature i opremeopreme. 

video DVD SAQ Eksplozivnost nogometaša

U nešto više od petnaest godina SAQ ® International je postao je vodeći lider u brzorastućem području tehnologije treninga. Kroz to vrijeme stekli su neusporediv ugled u cijelom svijetu za isporuku inovativnih rješenja trening, savjetodavne usluge te opskrbu stručne SAQ ® literature i opremeopreme. 

video DVD SAQ Vježbe za brzi rad nogu nogometaša

Trening sa SAQ Ljestvama za brzi rad nogu glavni je dio programa izobrazbe u svim profesionalnim nogometnim klubovima. Uz igrače iz Queen's Park Rangers FC, detaljne upute od strane Alana Pearsona (autor 'SAQ Soccer'), 'SAQ Brzi rad nogu nogometaša' je idealan izvor informacija za sve nogometne trenere ili igrače.

video DVD Kružni treninzi za kondiciju

Ovi kružni treninzi su napravljeni posebno za poboljšanje izdržljivosti u igri. Ove vježbe će pomoći vašim igračima da razviju izdržljivost, snagu i koncentraciju koji će rezultirati da vaši igrači trče svih 90 minuta bez većih oscilacija u igri.

video DVD Kondicijski trening nogometaša

Četvrti DVD u najbolje prodavanoj seriji demonstrira nizozemski pristup kondicionom treningu nogometaša sa loptom. Ovaj video će pokazati trenerima kako razviti sve aspekte kondicione pripremljenosti njihovih igrača u situacijama na treninzima.

video DVD Moderna nogometna kondicija

Kondicija ili tehnika? Koristite li dragocjeno vrijeme vaših kondicijskih tjerajući vaše igrače da trče atletičarske dionice i sprintove? Da li morati birati između kondicijskih vježbi i rada na poboljšanju tehnike i taktike? Ako je tako, ovaj DVD je za Vas. Sada ne morate više birati. Ovaj DVD će vam pokazati kako integrirati kondicijski trening u vaše redovite treninge, dok vaši igrači cijelo vrijeme imaju loptu u nogama, poboljšavaju njihovu tehniku i istovremeno rade na timskoj taktici.

video DVD 110 vježbi za kondiciju, agilnost i kontrolu lopte

Ovaj video nudi mnoštvo vježbi koje su kreirane da razviju osjećaj za kretanje, tečnost u igri, tehničke elemente i fizičku pripremljenost vaših igrača.

PRIJAVA

Idi na vrh