video DVD Sheme za zaustavljanje napada i prelazak u kontranapad

U današnjem nogometu većina vrhunskih momčadi igra na način da neutraliziraju pritisak protivnika i zatim što brže organiziraju kontranapad na slobodnom prostoru koji im ostavi protivnik. Te načine igre uspješno primjenjuju reprezentacije poput Nizozemske, Francuske, Portugala, Italije... . Ovaj DVD Vam pokazuje kako organizirati vašu Obranu i nakon toga brzo preći u Kontranapad kroz različite sheme.

video DVD Sistem igre 3-4-3

Ovaj DVD objašnjava napadačku i obrambenu taktiku u 3-4-3 sustavu igre. Vježbe za obranu uključuju slijedeće: - Igra 1 na 1 - Igra 2 na 1 - Igra 3 na 2 - Sinkronizirane pokrete u odnosu na loptu - Suradnju između vezne linije i obrane - Igra 4 na 3 - Igra 3 napadača u obrani - Igra 0 na 11 Vježbe za obranu uključuju: - Igra 3 na 2 - Igra 3 napadača u izgradnji napada - Igra 4 vezna igrača u organizaciji igre - Napadačke kombinacije 3 napadača - Mnoštvo napadačkih akcija

video DVD Taktika i vježbe za trening napadača 1

Postizanje pogodaka i atraktivna igra, zaštitni je znak trenera Bob-a Warming-a. Taktika i vježbe za trening napadača DVD 1 i 2 prikazuju Warmingovu trenersku filozofiju treninga i vježbi za napadače.
U ovu seriju spadaju 2 DVD-a:

DVD 1 Taktika i vježbe za trening napadača, Warming počinje sa predstavljanjem različitih situacija u kojima napadači primaju lopte i kreću se prema golu. On polazi od lopti koje su primljene u veznom redu i nastavlja do situacija ispred gola. Kako trening napreduje vježbe postaju sve više sličiti na situacije u igri, a završavaju s igrama na skraćenom prostoru koje se fokusiraju na igru prema naprijed.

video DVD Taktika i vježbe za trening napadača 2

Postizanje pogodaka i atraktivna igra, zaštitni je znak trenera Bob-a Warming-a. Taktika i vježbe za trening napadača DVD 1 i 2 prikazuju Warmingovu trenersku filozofiju treninga i vježbi za napadače.
U ovu seriju spadaju 2 DVD-a:
DVD 2 Taktika i vježbe za trening napadača, Warming radi na osnovama predstavljenim u DVD 1 stavljajući napadače u situacije u kojima se nalaze u prijelazima iz napada u obranu i iz obrane na napad. On to čini s različitim igrama na skraćenom prostoru i kombinacijama u igri.

video DVD Tiki Taka – Igre na prvi dodir

Ovaj dugo očekivani DVD Vam donose autori Peter Hyballa i Peter Schreiner, koji detaljno i metodički prikazuju vježbe i igre na skraćenom prostoru koje će Vam pomoći da Vaši igrači na vrlo jednostavan način usvoje ovaj moderni stil igre.

video DVD Treninzi vodećih holandskih trenera 1. dio

Iskoristite nevjerojatnu priliku koja vam se pruža u ovom DVD-u da učite od vodećih holandskih trenera koji su sa svojim treninzima dostigli najvišu razinu. Kompletan DVD se sastoji od 6 treninga na različite teme.
U prvom dijelu ovog DVD-a prikazani su treninzi od Guus Hiddink-a, Ronald Koeman-a, Henk ten Cate-a, Bert van Marwijk-a, Rene Meulensteen-a i Frans Hoek-a.

video DVD Treninzi vodećih holandskih trenera 2. dio

U drugom dijelu ove najbolje serije DVD-a do sada možete pogledati preko 95 minuta kompletnih treninga sa trenerima  Martin Jol, Co Adriaanse, Foppe de Haan, Ricardo Moniz i Raymond Verheijen koji vas uče kako trenirati igrače na svim razinama i koji su trenirali klubove poput Ajax, Spurs, Fulham, Porto, Nizozemsku reprezentaciju, Feyenoord, PSV, FC Barcelona, Chelsea, Manchester City i još mnoge druge vrhunske klubove. Ovaj DVD se sastoji od 5 treninga na različite teme.

video DVD Treninzi vodećih holandskih trenera 3.dio

Učite kako raditi treninge od najboljih svjetskih trenera iz Nizozemske, koji treniraju svjetski poznate profesionalne momčadi. U trećem izdanju ove DVD serije prikazano je više od sat vremena treninga sa trenerima Peter Bosz, Wiljan Vloet, John van Loen, Rob Druppers, Maarten Arts, Henk Mariman i Toine van de Goolberg, koji će Vam pokazati kako trenirati profesionalne igrače na svim razinama.

video DVD Vježbe u omladinskoj školi i igre na skraćenom prostoru

Ovaj DVD Vam nudi velik broj vježbi na skraćenom prostoru koje obuhvaćaju tehničke elemente, te kretnje igrača sa i bez lopte. Od velikog broja vježbi možemo izdvojiti vježbe za: - Dribling - Razvoj samopouzdanja i kreativnosti sa loptom - Brzu promjenu smjera kretanja s loptom - Dodavanje lopte i volej udarci sa obje noge sa naglaskom na preciznost - Udarci glavom - Brza primopredaja lopte za razvoj igre na prvi dodir - Lažne kretnje - Dodavanja lopte na dužoj i kraćoj distanci - Prijem lopte sa protivničkim igračem iza leđa - Jednostavne kombinacije za dodavanje lopte i šutiranje: 1 na 1 i šutiranje 3 na 2, 2 na 2 uz potporu suigrača, 3 na 1, 4 na 2, 5 na 5 i 7 na 7. Ove vježbe kreirane su za razvoj tehničkih elemenata Vaših igrača i osjećaja za prostor i kretnje igrača sa i bez lopte.

PRIJAVA

Idi na vrh